Back to All Events

KUPLAT-JUHLAT


  • Villa Rana Jyväskylä Finland (map)

Sinut on kutsuttu!

Tule mukaan esityksen, konsertin ja juhlien välimaastossa syntyvään Kuplat-Juhlat-tapahtumaan. Kahdeksantuntinen kokonaisuus yhdistää tanssia, nykysirkusta, musiikkia, radiolähetyksen, piirtämistä sekä yllätyksiä.

Esitys tapahtuu Villa Ranassa Jyväskylässä Jyväskylän kesä - festivaalilla 9.7.2022 sekä Järvenpääjuhla-tapahtuman ohjelmistossa 20.8.2022 Järvenpää-talossa. Yleisö voi liikkua alueella vapaasti ja kokea jatkuvasti muuttuvan esitystapahtuman sen myötä ainutlaatuisena ja yksilöllisenä kokonaisuutena. Yleisö voi itse myös määrittää juhliensa keston ja tulla, mennä, poistua ja saapua uudelleenkin.

Tapahtuma alkaa koko perheelle sopivalla osuudella klo 17.00-19.00 ja jatkuu tämän jälkeen aikuisille suunnattuna juhlana yöhön klo 01.00 saakka. Ravintola on auki koko illan, joten Kuplat-Juhlat -yleisö voi nauttia virvokkeista ja muista ravintolan palveluista.

Aiemmin Hangossa kolmena eri vuonna, joka kerta uudenlaisena koettu esitystapahtuma toteutetaan vuonna 2022 yhteistyössä Kuplat-Juhlat -työryhmän, Tanssiryhmä Off/Balancen ja nykysirkusryhmä Agit-Cirkin kanssa. Tapahtuman kokonaissuunnittelijoina toimivat laajasti mainetta niittäneet äänisuunnittelija Tuomas Norvio ja koreografi Sari Palmgren. Nimekkäistä ammattitaiteilijoista koostuvassa esiintyjäjoukossa ovat mukana tanssijat Elina Häyrynen (Off/Balance), Terhi Kuokkanen (Off/Balance), Satu Rekola, Sari Palmgren, Anni Rissanen ja Johanna Ikola sekä näyttelijä Jukka Peltola. Agit-Cirk nykysirkusryhmästä mukana ovat Jenni Lehtinen, Sasu Peistola, Marjo Ylikorva, Vilhelmiina Sinervo ja Sakari Männistö. Tilasuunnittelusta vastaa Joonas Tikkanen. Muusikkoina ovat Tuomas Norvion lisäksi harmonikkataiteilija Kimmo Pohjonen sekä lyömäsoittaja Juuso Hannukainen.

Kuplalla ei ole etupuolta, eikä takapuolta, se on tilassa viilettävä pyörivä tasavertainen elementti.

Tukijat: Taiteen edistämiskeskus, Suomen Kulttuurirahaston Uudenmaan rahasto, Järvenpään kaupunki ja Jyväskylän kaupunki

Earlier Event: March 2
Soidinmenot -Kolme teosta kontaktista
Later Event: August 20
Kuplat-Juhlat @Järvenpäätalo