AIDATUT UNELMAT KAJAANI: Etsimme kajaanilaisia puutarhoja tanssitaiteen näyttämöiksi!

Puutarhat, pihat, puistot ja kaupunkiviljelmät ovat merkityksellisiä paikkoja. Elokuussa 2023 ne muuttuvat tanssin näyttämöiksi koreografi Sari Palmgrenin uuden teoksen puitteissa. Aidatut unelmat on kävelyteos, jonka aikana katsojat kulkevat opastetun reitin Kajaanin alueella eri luontokohteissa, yksityisissä puutarhoissa ja alueen rakennuksissa.

Ilmoita puutarhasi koreografi Sari Palmgrenin ja työryhmän tanssiteoksen näyttämöksi 20.2.2023 mennessä!

Puutarhoja haetaan ensisijaisesti Keskustan, yläkaupungin, puistolan ja purolan ympäristöstä.

Hakija sitoutuu olemaan mukana produktiossa harjoitus- ja esityskauden ajan. Tämä tarkoittaa muutamia ennakkoon sovittuja harjoituskertoja puutarhassa touko-kesä- ja elokuussa sekä läpimenot, ennakot ja esitykset kesäkuussa ja elokuussa. Läpimenot 1.-2.6, 5.–7.6., 9.–11.8. Ennakot 12.8 ja 14.8 Ensi-ilta: 15.8. klo 19, muut esitykset: 17.–21.8. Tarkemmat tiedot sovitaan osallistujien kanssa.

Lähetä meille vapaamuotoinen viesti sähköpostilla 20.2.2023 mennessä osoitteeseen aidatutunelmat@gmail.com. Kerro meille hakemuksessasi:

- minkälainen ja kokoinen puutarha sinulla on (tyyppi: omakotitalo/rivitalo yms.).

- tarkka osoite, missä puutarhasi sijaitsee.

- miksi haluat mukaan esitykseen

- onko puutarhassasi jotain erityislaatuista (historiikki, kasvi, tavara, yms).

Liitä hakemukseen lisäksi yhteystietosi. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen henkilö, jolla on hallintaoikeus puutarhaan. Pihojen käytöstä ei makseta korvausta. Kaikille hakeneille ilmoitetaan valinnoista helmikuun 2023 aikana.

Lisätietoja: aidatutunelmat@gmail.com

Photo: Matti Kilponen, graphic design: Petra Karvonen, in photo: Noora Laaksonen