Mortal road movie-Kajaani

If you realize your own mortality, you can live more fully now

Mortal road movie - Second rehearsal period has started in Kajaani. Premiere is going to be 3.5.2014 at Generaattori, Kajaani. Mortal road movie is a multi-year journey to mortality in different continents and cities. 

Mortal road movie-Rehearsals with dancers Saara Töyrylä & Kira Riikonen

The work involves local people in the planning of the work through workshops, meetings and interviews. Mortal Road Movie is based on these meetings, the performers relationship to mortality, road trip video and movement. Mortal road movie is co-operation with Routa dance company.

Keväällä 2014 työskentelen Routa-ryhmän kanssa Mortal road movie -teoskokonaisuuden ensimmäisen osan parissa. Näyttämöteos tulee ensi-iltaan 3.5.2014 Generaattorilla Kajaanissa. Teos ottaa paikalliset ihmiset mukaan teoksen suunnitteluvaiheessa työpajojen, kohtaamisten ja haastattelujen kautta.  Mortal Road Movie rakentuu näistä tapaamisista, esiintyjien suhteesta kuolevaisuuteen, road trip -videoista ja liikkeestä. Teos pyrkii kuoleman keskellä olemaan katsojalle voimaannuttava kokemus: Jos ymmärtää oman kuolevaisuutensa, pystyy elämään täydemmin nyt. Mortal road movie on monivuotinen matka kuolevaisuuteen eri maanosissa ja kaupungeissa. Teos on yhteistyö Routa-tanssiryhmän kanssa