AIDATUT UNELMAT KAJAANI: Etsimme puutarha -ja luontotarinoita

Merkityksiä, tunteita, tarinoita ja symboliikkaa.

Millainen on sinun puutarhatarinasi tai luontokokemuksesi?

Puutarhat, pihat, puistot ja kaupunkiviljelmät ovat merkityksellisiä paikkoja. Elokuussa ne muuttuvat tanssin näyttämöksi koreografi Sari Palmgrenin ja työryhmän uuden teoksen puitteissa. Miten puutarhasi on vaikuttanut elämääsi tai läheistesi elämään tai ollut mukana tärkeässä käännekohdassa elämäsi varrella? Millaisia merkityksiä puutarha tai luontokokemus sinulle kantaa? Kerro meille puutarhamuistosi yksittäisestä arjen tilanteesta, kohokohdasta tai yleisemmin aatteistasi puutarhanhoitoon liittyen. Lähetä tekstisi / tarinasi 24.3.2023 mennessä osoitteeseen aidatutunelmat@gmail.com. Tekstin lähettäneet osallistuvat Aidatut unelmat Kajaani esityksen lippuarvontaan! Lippuja arvotaan yhteensä kolme.

Tarinat käsitellään halutessa nimettöminä. Muista kuitenkin jättää nimesi, yhteystietosi ja mihin esitykseen haluat lipun, mikäli haluat osallistua lipun arvontaan. Esitysvaihtoehdot: Ennakot 12.8 ja 14.8. Esitykset: 17.–21.8.2023

Tekstejä käytetään materiaalina tanssiteoksen rakentamisessa. Esitys on kävelyteos, jonka aikana katsojat kulkevat, kuulokkeista musiikkia ja tekstiä kuunnellen, Kajaanin eri tiloissa ja puutarhoissa.

Lisätiedot: aidatutunelmat@gmail.com

Photo: Matti Kilponen